3D VISUALISATIES DOOR STUDIO SCHULTE

3D visualisaties waarmee u ook grote projecten kunt presenteren!

Deze 3D's zijn de perfecte tool voor het verkennen en delen van de omgeving, de sfeer en de ruimte van uw project.
Afbeeldingen, animaties, panorama's en zelfs een real-life omgeving waar u als game doorheen kan lopen behoren tot de mogelijkheden.

In dit portfolio staan diverse 3D visualisaties van uiteenlopende projecten. Klik op een project voor meer informatie.


Stijladvies privéwoning aan waterloop de Roer

Voor een privéwoning in Roermond is met behulp van deze 3D beelden een tuinontwerp ontwikkeld. De uitdaging was vooral de beperkte ruimte en de wensen van de opdrachtgever bij elkaar te brengen in een compleet plaatje.

Om een goede sfeer neer te zetten is goed gekeken naar details en de afstemming van materialen die bij elkaar aansluiten qua kleur en texturen. De architectuur van de woning is doorgetrokken in de rest van de tuin, waardoor één sterk geheel wordt gevormd.


3D Impressie ontwerp Badkamer

Het visualiseren van ideeën is niet voor iedereen even gemakkelijk. Met behulp van een 3D tekening krijg je snel meer inzicht en een waarheidsgetrouw beeld van jou ontwerp. Eenmaal in 3D uitgewerkt is het ontwerp vanuit ieder perspectief te bekijken.


Interieurontwerp privéwoning Oolderveste

In samenwerking met Ploemen Interieur BV maakte ik gedetailleerde 3D renders van het interieur van een nieuwe woning te Oolderveste. Een animatie geeft inzicht in het verloop van het zonlicht en de sfeer/ambiance van de verlichting in de avond.

Door middel van een panorama beeld via een VR-bril krijgen de bewoners vast een kijkje in hun nieuwe interieur!


Herinrichting Vlasaardpark Thorn

Van eenvoudige groenstrook naar een levendig buurtpark. Een park om mensen te verbinden. Op initiatief van enkele omwonenden is samen met buurtbewoners een herinrichtingsplan gemaakt.


Tijdens het ontwerpproces en de werkzaamheden van het herinrichtingsplan zorgt de 3D animatie voor betrokkenheid van diverse partijen en kan er alvast een virtuele wandeling gemaakt worden door het nieuwe park Vlasaardstraat.


Inrichting beursstand Keraplant Nature

Een 3D visualisatie van een beursstand geeft een realistische impressie van alle mogelijkheden. In een vroeg stadium krijg je inzicht in het ontwerp en leggen we een basis die verder uitgewerkt kan worden. Wanneer alle details naar wens zijn, vormen deze 3D tekeningen de blauwdruk voor een unieke stand.